Mediamarkt en hun retour beleid?

Door Lethandrill op maandag 16 april 2018 11:43 - Reacties (23)
Categorieën: Aankoop, Laptop, Views: 4.336

Hallo daar! Dit is mijn eerste post, en ik ben dan ook zeer benieuwd naar de reacties.
Ik maak wel eens het 1 en ander mee en dit is 1 van de dingen die ik hier even wilde delen.

Here we go!

Al een tijd lang op zoek naar de ideale laptop voor mijzelf. Veelvoudig Tweakers gebruikt, YouTube gebruikt, random reviews gelezen via mijn grote vriend Google en tot het besluit gekomen dat ik toch ook maar langs de winkels rond moest om ook te voelen wat ik dan zou kopen, plaatjes op internet en meningen van anderen zijn voor mij altijd enorm belangrijk, maar persoonlijk gevoel is voor mij de doorslaggevende factor.
Ik zal kort mijn wensenlijstje neerkwakken zodat anderen misschien mijn beredenering wat beter snappen.
De laptop moest kunnen:
- flinke batterijduur, 4+ uur
- 1920*1080 Full HD scherm
- niet al te zwaar (subjectief natuurlijk)
- 14" ongeveer
- minimale games kunnen draaien zoals Age of Empires 2 HD, Heartstone of Rocket league


Met die gegevens in gedachten ben ik in mijn Hometown Ede wat winkels afgelopen waar ze iets met computers doen. Dit waren er in het centrum wel 3!
Als laatst de grote jongen Mediamarkt binnen gelopen en bij de laptop afdeling wat rondgelopen, laptops opgetild, touchpad misbruikt, wat knopjes ingedrukt, maar eigenlijk niks wat voor mij wat dat "YES factor" gevoel oproept.
Op weg naar de uitgang loop ik heel toevallig langs een Medion Akoya 2-in1 dingetje en daar was dat gevoel!
Dit is hem! Specs waren OK, looks en feel waren OK. prijs was OK, geen enkele review van dit apparaat gezocht, deze mocht meteen mee naar huis.

Thuis helemaal in mijn nopjes de laptop uitpakken en de setup doorgelopen. Blijkt dat de 64GB toch wel wat weinig is en doordat ik voor deze laptop niet wat vooronderzoek had gedaan, had ik ook geen idee of dit nog uit te breiden was. Toch mijn schroevendraaier gepakt en voorzichtig de onderzijde los gehaald. Gelukkig! Hier pas een M2 SSD bij.
Van een oud hobby project laptopje had ik nog een Samsung M.2 256GB SSD liggen dus die heel mooi kunnen plaatsen. Laptop weer dichtgeschroefd en na wat instellingen wijzigen helemaal perfect.. dacht ik..

Door werk, reizen, gezin na 3 dagen niet heel veel kunnen doen op de laptop dan wat stukjes serie kijken via de Netflix app (downloadbare titels ftw) en tot mijn grote schrik zag ik daar 3 dode pixels, IN HET MIDDEN van scherm. Gelukkig is de Mediamarkt open tot 9 uur doordeweeks dus na mijn werk dan maar eens langs.
Eerst Windows resetten, de SSD weer uitschroeven, netjes alles weer in de verpakking en op naar de Mediamarkt met mijn pixel probleem.
Geen enkel probleem word gerepareerd kan maximaal 3 weken duren, dat was de boodschap en op dat moment voelde het ook gewoon als "the way to go" dus ik akkoord en laptop achtergelaten. Ik zou een sms OF een mail krijgen wanneer de laptop weer terug is van hun repair center.

*fast forward naar 3 weken later*

Ik kreeg een sms EN een mail van de Mediamarkt dat ze goed nieuws hadden en dat mijn laptop gerepareerd en wel af te halen is in het filiaal waar ik hem had achtergelaten.
Dezelfde avond nog even langs geweest en inderdaad daar was hij weer. Een gloednieuw scherm en dus geen dode pixels meer.
Euforisch kom ik thuis, en snel weer de 256 m2 inschroeven en Windows opnieuw instellen. Dit keer installeer ik ook Steam en de battle net client om mijn games op de proef te nemen.
Dat had ik niet moeten doen.
Dat hele blije gevoel dat ik had voor de laptop veranderde vrij snel naar -> BAH wat een onding.
Heartstone is nog enigszins te spelen, maar ook daar op een lage resolutie de occasional hapering en gestotter van wegvallende frames. Rocket league kon ik al helemaal vergeten, Dra-ma.
Nu komt het stukje waarbij ik vind dat ik nog in mijn recht sta en de Mediamarkt vind dat ik pech heb.
Ik heb technisch gezien de laptop 5-6 volle werkdagen in mijn bezit gehad sinds mijn aankoop. Voor de Mediamarkt is de laptop al een maand in mijn bezig. Nu zit ik in een wellus nietus modus waarbij ik de handdoek in de ring wil gaan gooien.
Ik wilde hem terugbrengen omdat de laptop toch niet voldoet aan de eisen / wensen die ik heb en door reparatie en omstandigheden ben ik daar niet eerder achter gekomen.
Mediamarkt ziet die 3 weken niet als omstandigheden en kort door de bocht, mijn probleem.

Hij staat nu weer helemaal terug in fabrieksinstellingen in originele verpakking, je kan eigenlijk niet zien dat deze gebruikt is, op de plank. Mijn enige vraag blijft eigenlijk, heb ik nog rechten of heb ik inderdaad gewoon pech en had ik hier de eerste dag al meer tijd en energie in moeten steken?

Reacties


Door Tweakers user Lethandrill, maandag 16 april 2018 11:50

Betreft deze laptop voor de personen die graag plaatjes willen bij het verhaal

pricewatch: Medion Akoya E3213T (30023174, Qwerty)

Door Tweakers user Luuk1983, maandag 16 april 2018 11:53

Als je een laptop in de winkel koopt heb je geen wet verkoop op afstand. Je hebt het product immers in je handen gehad en fysiek kunnen bekijken/testen etc. Volgens mij heb je geen enkel recht om je laptop bij de winkel te retourneren op grond van dat het niet bevalt.

Ik heb ook wel eens iets online besteld wat ik in de winkel in mijn handen heb gehad omdat ik het in de winkel niet terug kon brengen, maar als ik het online zou bestellen wel 14 dagen bedenktijd heb.

EDIT: Ik zie wel dat Media Markt wel 14 dagen bedenktijd geeft, ook voor producten in de winkel, ook al zijn ze daar volgens mij wettelijk niet toe verplicht (https://klantenservice.me...jn-product-retourneren%3F).

Dan wordt het een lastiger verhaal. Ik snap het vanuit jouw kant en vanuit hun kant. Je had prima de laptop verder kunnen testen voordat deze retour ging, van de andere kant snap ik prima dat je 'm meteen retour gestuurd heb...lastig...lastig. Het blijft dan inderdaad een welles/nietes spelletje waar je geen wettelijke grond voor hebt.

Misschien dat je een andere vestiging kan proberen? Er staat namelijk dat je ze in alle vestigingen mag retourneren, misschien zijn ze ergens anders wel coulanter? Misschien ff naar Arnhem?

[Reactie gewijzigd op maandag 16 april 2018 11:57]


Door Tweakers user Frozen, maandag 16 april 2018 11:57

Wettelijk gezien heb je niet echt rechten meer, ze zeggen op hun website over de winkels:
MediaMarkt vestiging
Voor aankopen gedaan in de MediaMarkt vestigingen geldt het volgende:
Een product gekocht in één van onze vestigingen, mag je in elke Nederlandse vestiging retourneren of omruilen. Na de aankoop heb je hier 14 dagen de tijd voor. Het product moet voldoen aan onderstaande voorwaarden:
Je bent in bezit van de originele kassabon
- Het product is gekocht in een Nederlandse MediaMarkt vestiging
- Het product is ongeopend, compleet en onbeschadigd in de originele verpakking verpakt
- Het product is ongebruikt
Tenzij een medewerker natuurlijk heeft gezegd tegen je dat er prima op te gamen zou vallen of dat de laptop een andere eigenschap zou hebben en de laptop die eigenschap helemaal niet heeft. :)

Daarom voortaan altijd online bestellen. Wat je eventueel kunt doen is een nieuwe dezelfde laptop online bestellen en je "oude" terugsturen. De nieuwe "ongeopende" kan je dan vervolgens proberen naar de winkel terug te brengen. Er zitten hier wel risico's aan vast hoewel het geen fraude is. Immers krijgt de winkel precies hetzelfde product als dat je hebt besteld.

[Reactie gewijzigd op maandag 16 april 2018 11:59]


Door Tweakers user synoniem, maandag 16 april 2018 12:02

De voorwaarden van Mediamarkt zijn hier duidelijk over en je voldoet hier niet aan. Ook niet als je binnen 14 dagen had willen retourneren. Voor mij de belangrijkste reden om dit soort spullen niet bij MM te kopen.

Daarnaast één simpele blik op de specificatie en je had gezien dat de processor nooit aan je wensen kan voldoen. Zit niet anders op dan je verlies nemen en proberen het apparaat te verkopen.

Door Tweakers user Jeroenneman, maandag 16 april 2018 12:08

Je hebt gewoon onrealistische eisen.

Je pakt een willekeurige laptop uit het schap, en verwacht dan dat je games soepel draaien. En daarvoor mag de Mediamarkt dan een laptop afschrijven of als tweedehands gaan verkopen. Dat is niet de bedoeling.

Door Tweakers user Paul - K, maandag 16 april 2018 12:28

.... Wat je eventueel kunt doen is een nieuwe dezelfde laptop online bestellen en je "oude" terugsturen. De nieuwe "ongeopende" kan je dan vervolgens proberen naar de winkel terug te brengen. Er zitten hier wel risico's aan vast hoewel het geen fraude is. Immers krijgt de winkel precies hetzelfde product als dat je hebt besteld.
Dat zou ik zeker niet doen. Los van het ethische verhaal staan er natuurlijk ook gewoon serienummers op, die zo niet overeenkomen. Gaat niet werken dus.

Door Tweakers user Rob, maandag 16 april 2018 12:50

Op welke basis dacht je "Specs waren OK" ?
Op basis van je vooronderzoek op Youtube, Tweakers en Google kon je wel ontdekken dat de specs verre van ideaal zou zijn voor games

Door Tweakers user Lethandrill, maandag 16 april 2018 13:05

Wat een hoop reacties allemaal! Niet verwacht. Althans niet zo kort na het posten al.
Om even wat vragen te beantwoorden

Ik had inderdaad gezien op de bon 14 dagen, en als je MM club lid bent zelfs wat langer, niet verder gekeken dat laptops daar dus eigenlijk niet onder vallen <- stupid me

Ik heb van veel verschillende laptops reviews gekeken en gelezen, zoals al een klein beetje geschreven hier boven was deze laptop totaal niet op mijn radar en wist ik op voorhand dus eigenlijk niks van die specifieke processor. Immers kan ik op mijn android toestel ook aardig gamen, verwachte ik niet dat een laptop cpu 'slechter zou presteren' <- persoonlijke mening, gebaseerd op gevoel nothing more.

Verhaal over nieuwe bestellen en ruilen etc.. voelt niet correct en ga ik ook niet doen zelfs al is het niet compleet fraude, just feels wrong

En onrealistisch eisen? Denk het niet, had alleen niet zo snel deze moeten kopen zonder het checken van reviews etc wat ik wel had gedaan voor andere modellen.

Specs waren OK was voor mij, 1920*1080 check, SSD (al was het maar 64GB) check, 4gb RAM check EN deze kon ook nog eens in tablet modus! bonus, al gebruik ik dat dus totaal niet.

Door Tweakers user AMD1800, maandag 16 april 2018 13:11

Je had gewoon voor aankoop de specs moeten checken. Dat je MediaMarkt hier door het slijk haalt klopt van geen kant, want het is gewoon je eigen fout.

Door Tweakers user Lethandrill, maandag 16 april 2018 13:28

AMD1800 schreef op maandag 16 april 2018 @ 13:11:
Je had gewoon voor aankoop de specs moeten checken. Dat je MediaMarkt hier door het slijk haalt klopt van geen kant, want het is gewoon je eigen fout.
Eens met je punt: Ik had beter voor onderzoek moeten doen.
Oneens met de stelling dat ik Mediamarkt door het slijk trek. Ik geef nergens aan dat ik het een verschrikkelijke club vind "want"... Ik vind het alleen in mijn situatie jammer dat er niet een coulance regeling is. Ik SNAP hun zakelijke kant, had alleen een beetje hoop op begrip en een uitzondering / regeling. Al nemen ze hem terug voor 75% van de verkoopprijs zou ik dat zeker nog doen, cut my loss en leerpuntje voor een volgende keer.
En ik zou zo weer iets kopen bij de MM hoor, ben een groot fan!
Dit was helaas een mindere ervaring, grotendeels door eigen schuld.

Door Tweakers user Frozen, maandag 16 april 2018 15:05

Paul - K schreef op maandag 16 april 2018 @ 12:28:
[...]


Dat zou ik zeker niet doen. Los van het ethische verhaal staan er natuurlijk ook gewoon serienummers op, die zo niet overeenkomen. Gaat niet werken dus.
Daar doet Mediamarkt niet aan.

Door Tweakers user Nijn, maandag 16 april 2018 15:42

Je hebt een laptop gekocht onder de aanname dat je er goed op zou moeten kunnen gamen omdat hij een SSD en 4GB ram heeft. (De resolutie zal prestaties verminderen, niet verbeteren).

Sorry, maar dat is volstrekt onrealistisch. Dat dat mis gaat kun je de MediaMarkt echt niet kwalijk nemen.

Mobieltjes worden gebouwd voor grafische doeleinden. Iedereen wil mooie foto's, filmpjes en Candy Crush. Dus ja, gamen op je mobieltje zal best goed gaan. Maar bedenk wel dat je daar waarschijnlijk een stuk meer voor betaald hebt dan deze laptop, terwijl in deze laptop veel meer hardware zit.

In tegenstelling tot mobieltjes zijn laptops vaak niet gebouwd voor grafische prestaties. Zakelijk gebruik is verreweg de grootste afzetmarkt voor laptops. De eisen voor zo'n laptop liggen dus heel ergens anders. Dat zie je ook wel. Iedere Google poging op de processornaam (Celeron) had je geleerd dat die niet is om mee te gamen. De grafische 'kaart' die bij deze laptop onderdeel is van de processor ook duidelijk niet. Deze laptop is voor Word, Excel en Hartenjagen.

Door Tweakers user Aionicus, maandag 16 april 2018 16:25

Ik moet eerlijk zijn dat ik wel beetje moet grinniken bij dit hele verhaal :

Waarom ?

- Je wilt gaan gamen op een laptop zonder uberhoubt goed onderzoek gedaan te hebben (immers laten we eerlijk zijn , je kijkt toch tenminste wat voor GPU erin zit aangezien je die zo goed als niet kan upgraden in een laptop. alleen dmv externe case etc.

- Je hebt een laptop bij de mediamarkt gekocht.... dat is gewoon vragen om problemen.

- Het is ook nog eens een Medion. Dat is net zo erg als een ACER laptop aanschaffen en dan verwachten dat het een fatsoenlijk apparaat is.....

Natuurlijk zou je even via je rechtsbijstand (mits je die hebt , maar ik gok van niet) mediamarkt op hun flikker laten geven, maar desondanks heb je maar 1-2% kans dat hun iets nog gaan doen voor je.

Het beste is je laptop op marktplaats gooien en hopen dat een simpele ziel die alleen word / excel en wat wil browsen er genoegen mee neemt en je een leuk prijsje ervoor bied.

Dooie pixels in een nieuw product en dan laten terugsturen voor reparatie ? Het zou niet gekker moeten worden eigenlijk. Ik had uberhoubt dat ding al niet meegenomen maar als mij zoiets zou overkomen zou ik al meteen voor ander type gaan zoeken. Betekend namelijk dat het qualitatief een laag ding is.

Medion en Acer ziet er leuk uit , maar net als een Macbook kan je er geen kloot mee behalve wat browsen.

Volgende keer kijken naar fatsoenlijke merken ipv een impulsaankoop doen en success ermee.

Door Tweakers user sdk1985, maandag 16 april 2018 23:37

Tja heel simpel, je had die games moeten testen voor je hem ter reparatie ging aanbieden.

Verder zit je hier op tweakers dus ik denk niet dat je op veel begrip kunt rekenen wanneer jij een Intel Celeron N3350 met max 2 Ghz icm een Intel HD Graphics 500 wil gebruiken om rocket league of te spelen. Als je op een site als notebookcheck.net kijkt naar de N3350 dan zie je dat je blij mag zijn bij 18 fps in de meeste games.

Zelf heb ik tijdens de BTW dagen ook een 2-1 gekocht bij de mediamarkt, een HP x360. Een 8250U icm een 940MX. Die heb ik met rocket leage getest en hij viel mij wat tegen. Ik had bij coolblue tegelijk een pavilion 8250U met een MX150, die deed het in de games beter. De X360 met zijn hdd en gpu vond ik voor een ultra mobile wat te zwaar en te slecht in games en dus een compromis product. Daarom heb ik via de mediamarkt nog een derde laptop besteld, de x360 in goedkopere i3 variant zonder losse videokaart en zonder harde schijf. Die was slechts 540 euro.

Die originele laptop die ik dus niet meer wilde heb ik laten liggen. Op dag 29 heb ik die x360 8250U met 940MX teruggestuurd en in eerste instantie kreeg ik de melding dat ik te laat was. Echter ik maakte terecht de opmerking dat hij op tijd bij hun binnen was en ze zelf hem hadden laten liggen en toen kreeg ik het geld terug.

TLDR: Voortaan via internet bestellen dan heb je via de mediamarkt gewoon 30 dagen proeftijd en zeker niet een reparatie procedure starten voor een nieuw product.

Voor wie alvast een kijkje wel wat betreft performance:
8250U + 940mx: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7439067 (749,00)
7100U + hd620: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7082636 (539,00)
8250U+ mx150: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7439512 (729,00)

[Reactie gewijzigd op maandag 16 april 2018 23:42]


Door Tweakers user Lethandrill, dinsdag 17 april 2018 08:50

Bedankt voor je feedback. Ik was mij er wel van bewust dat ik mezelf bloot zou stellen aan het geweld wat op tweakers wel eens voorbij komt, maar onder andere deze reactie van jou is waarom ik het gepost heb. Ja mijn fout, ja ik heb een domme impulsieve ondoordachte aankoop gedaan. Nu weer verder, de Medion op marktplaats en iets meer centjes investeren in een model wat beter bij mijn wensen past.
Bedankt voor de benchmark linkjes die je stuurde, ga ik zeker gebruik van maken.

Door Tweakers user Sissors, dinsdag 17 april 2018 09:49

Aionicus schreef op maandag 16 april 2018 @ 16:25:
Medion en Acer ziet er leuk uit , maar net als een Macbook kan je er geen kloot mee behalve wat browsen.

Volgende keer kijken naar fatsoenlijke merken ipv een impulsaankoop doen en success ermee.
Waarom zou je met een Acer niet meer kunnen? Of een Medion overigens. Het ligt er gewoon aan wat je koopt qua model. Er zijn ook Asus en Dells waar je niks meer mee kan dan wat browser en Office werk. Acer die ik vroeger had werd tenminste binnen een week gerepareerd, en opgehaald vanaf huis door UPS. En niet de hoeveelheid gezeik met drivers die mijn Asus heeft gehad.
Je moet alleen niet verwachten dat een laptop die je voor ¤500 koopt evenveel (bouw)kwaliteit heeft als een HP van ¤1500.

Maar eerste beste resultaat van de PW: pricewatch: Acer Aspire A715-71G-76Z5, je gaat me echt vertellen dat met een GTX1050, i7 quadcore en 16GB RAM je geen spelletje kan spelen?

Wat betreft MM kan ik ze niet serieus meer nemen nadat ik een keer daar een TV wilde kopen. Ik vroeg me alleen af hoe het zat met dode pixels:
> Nee meneer, een enkele dode pixel valt niet onder garantie
Ah, dus dan kan ik hem terugbrengen onder jullie retour beleid (14 dagen, ook als je in de winkel koopt).
> Nee meneer, defecte producten nemen we niet onder retour terug
Dus een TV met dode pixels is defect, mooi, dan repareren jullie hem dus?
> Nee dode pixels zien we niet als defect
Dus kan hij retour gaan?
> Nee want hij is dan defect.

Oftewel een verschillende definitie van defect hanteren voor garantie afhandeling en retour afhandeling is wel heel creatief. Weggelopen dus en bedacht dat ik dan wel wat meer zou betalen bij de BCC. Daarna bedacht dat die laagste prijs garantie hebben, dus toen voor de MM prijs bij de BCC gekocht (waarnaar er zo'n enorme rij dode pixels in zat dat hij ook bij de MM wel onder garantie was gevallen :P).

Door Tweakers user LOTG, dinsdag 17 april 2018 11:56

Dit had je natuurlijk gewoon op voorhand kunnen checken. Ik zie de specs, ik kijk bij videokaart en ik zie daar Intel HD5000. Dat is geen gaming GPU. Prima voor oud spul, tenminste op mijn Surface met i7 kan ik er wel oudere spellen op draaien, maar Rocket League?

Daarbij komt er weer de heilige driehoek: Licht, goedkoop, krachtig. Kies er twee.

Door Tweakers user Lan Mandragoran, dinsdag 17 april 2018 14:28

Juridisch heb je geen schijn van kans. De wet koop op afstand is niet van toepassing. De retourregeling van Mediamarkt is al pure coulance naar de klant, maar je hebt evident niet voldaan aan de voorwaarden om gebruik te mogen maken van deze regeling. De laptop is immers zowel gebruikt, geopend als niet geretourneerd binnen 14 dagen. Mediamarkt staat dus volledig in zijn recht.

Jammer, maar helaas. Er zijn vast mensen op Marktplaats die een zo goed als ongebruikte laptop van je willen overnemen.

Door Tweakers user iCore, dinsdag 17 april 2018 15:18

''Specs waren ok'' ?? Dacht jij dat Rocket League op een 2 core 1.1Ghz celeron, 4GB RAM, en een intel HD 500 (goed) ging draaien? 8)7 :?

Door GAZ_monkey, dinsdag 17 april 2018 15:35

Medion en Acer ziet er leuk uit , maar net als een Macbook kan je er geen kloot mee behalve wat browsen.

Volgende keer kijken naar fatsoenlijke merken ipv een impulsaankoop doen en success ermee.
[/quote]

En de Acer Predator serie dan? En de Medion Erazer serie? Deze laptops blinken qua prijs/kwaliteit verhouding heel ver boven de meeste MSI en Asus latops uit hoor. Asus en MSI durven laptops met een GTX 1060 voor meer dan 1500 euro aan te bieden terwijl je van Acer al voor 1200 euro een 1060 hebt in je laptop. Wat je hier zegt slaat helemaal nergens op.

Door Tweakers user MikeNL90, woensdag 18 april 2018 09:15

Toen ik je verhaal las dacht ik eigenlijk wel dat je een beetje af wist van specificaties omdat onder andere nog een m.2 SSD had van een oud projectje en het installeren ervan geen probleem vond. Dus het kwam vreemd over toen ik de specs zag en je verwachte om bijv rocker league te kunnen spelen..

Nu had je volgens mij wel de laptop gratis mogen omruilen binnen 14 dagen omdat het een defect apparaat was, geen idee waarom dat niet is gedaan? Maar goed dan kreeg je dezelfde nieuw terug of en vergelijkbare of iets in die trend.

Nu ben je dus in de winkel geweest om te kijken naar een laptop en blijkbaar weet je niet veel van specificaties van een laptop/desktop. Waarom heb je niet om hulp gevraagd bij een werknemer? Ik weet dat in het algemeen medewerkers van de MM niet veel van hun apparaten weten maar ik ben er wel van overtuigd dat ze iig hadden kunnen zeggen dat dit apparaat niet geschikt is voor gamen.

Door Tweakers user mission, woensdag 18 april 2018 16:16

Je koopt een celeron met 64gb emmc en verwacht erop te kunnen gamen?

Waarom denk je dat game laptops allemaal minstens een quadcore i5 hebben en minimaal het dubbele kosten van wat je nu betaald hebt?

Maar ontopic: Ik snap de winkel eigenlijk wel, als winkelier zit je niet te wachten op tweede hands materiaal. Heb je de klant zelf dit product aangeraden en het bevalt niet dan zou je je verlies kunnen nemen en als coulance het ding terug nemen. Maar zonder advies of inbreng van de winkelier besluiten om deze laptop te kopen, tsja dan had je beter toch wat meer research moeten doen.

Door Tweakers user Basilange, zondag 22 april 2018 10:01

Goede oplossing zet hem op marktplaats.
Ik ben het met je eens dat de 3 weken reparatie die ook gelden als tijd voor jou in bezit een beetje vreemd is. Daar zullen vast meer mensen over struikelen, of gewoon de laptop teruggeven en opnieuw aanschaffen. Wat ikzelf net wat minder begrijp, je hebt al wat uurtjes latop onderzoek erin zitten. Je loopt door de stad om ze te kunnen ervaren (heel verstandig want velen zitten zo krakmikkig in elkaar) en vervolgens doe je niet een 1 minuut Google op je mobiel in de mediamarkt wat betreft de ingebouwde GPU.

Dus goede oplossing, beetje vreemd van Mediamarkt, success met de volgende aanschaf.

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)